Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Domaćini pucaju visoko

Francuzi se spasili i izbjegli nokaut, ludnica u skupini s kojom se križa Hrvatska

Na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Egiptu su odigrane dvije utakmice ove srijede u terminu od 18:00.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U dvobojima 1. kola skupine III druge faze Svjetskog prvenstva rukometaša Francuska je pobijedila Alžir s 29:26 (16:14), dok je u skupini IV domaćin Egipat porazio Rusiju s 28:23 (15:8).

Francuzi su se jako namučili s Alžircima, koji je u 20. minuti vodio s 9:5, a sredinom drugog dijela i s 23:22. U samoj završnici je Francuska ipak došla do pobjede nakon što je Fabregas pogodio za 28:26.

Fabregas, Mahe i Mem postigli su po četiri gola za Francuze, dok je Berkous bio prvi strijelac Alžira sa sedam pogodaka.

Francuzi vode u ovoj skupini sa 6 bodova, dok Portugal ima 4 i utakmicu manje.

Egipćani su iznenadili Ruse i to zahvaljujući sjajnom igrom u prvom poluvremenu, kojeg su dobili s čak 15:8. Mamdouh (8) je bio prvo ime kod Egipćana, dok je Kosorotov s osam golova predvodio Ruse.

U ovoj skupini IV vode s po 4 boda Egipat, Slovenija i Švedska, koja ima utakmicu manje, dok je Rusija ostala na tri boda. Ranije je Slovenija bila bolja od Makedonije 31:21.

Hrvatska će, ako bude među prve dvije momčadi II skupine, u četvrtinalu igrati s jednom od reprezentacija iz ove skupine.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider