Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
borba za četvrtfinale

Stručni komentator Nove TV otkrio što je ključ za pobjedu protiv Argentine

Gostovanje hrvatskog trenera u Dnevniku Nove TV.

Hrvatski rukometaši uvjerljivom su pobjedom nad Bahreinom 28:18 (13:8) otvorili drugi krug natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Egiptu te ih samo još pobjeda nad Argentinom u sljedećem dvoboju dijeli od plasmana u četvrtfinale.

Nakon pobjede svoj komentar je dao hrvatski trener Ivica Obrvan, stručni komentator Nove TV.

gol expired Mađari upisali četvrtu pobjedu na SP-u: Nakon slavlja protiv Njemačke deklasirali neugodni Brazil divider

''Nakon putovanja i promjene grada i hotela prikazali smo uvjerljivu igru i dominaciju protiv ekipe koja nije dorasla kvalitetom našoj reprezentaciji, dali smo priliku svim igračima, možemo biti jako zadovoljni'', rekao je Obrvan za Dnevnik Nove TV pa nastavio:

gol expired Navijači Real Madrida ogorčeni viđenim: Zidane s igračima nije pričao, Isco i Marcelo se smijuljili divider

''Danas je ta 6:0 obrana bila i odličan odabir, trenutno je bolja od 5:1, pokazali smo da imamo 6:0, a nadam se da ćemo vratiti i tu 5:1. U trenutku kada je Cindrić otpao, povratak Karačića je strašna dobit za nas, ako je zdrav odmah ga treba staviti da osjeti utakmicu, to je danas i osjetio, ima sjajan pregled igre i nadam se da će se utakmicu po utakmicu dizati u formi jednako kao i Marin Šego koji se vratio'', izjavio je Obrvan pa prokomentirao idućeg suparnika Hrvatske.

''Argentina je po kvaliteti najbliže Kataru, južnoamerička reprezentacija s europskim štihom. Imaju španjolskog trenera, imaju i niz poznatih igrača, oni su ozbiljna reprezentacija sa 6:0 obranom, ali ako mi budemo s ovakvim pristupom mislim da smo tu ozbiljni favoriti.''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider