Rukomet 2021
SPORTOVI
Rukomet 2021
postao zvijezda

Rukometni Shaq pred transferom karijere: Prije par mjeseci o tome nije ni sanjao, a onda je stiglo Svjetsko prvenstvo

Hit igrač o kojem su svi pričali sada dolazi među najjače.

Mvumbi (Foto: AFP)

Rukometaš Konga Gauthier Mvumbi Thierry nenadano je postao najveća zvijezda prošlog Svjetskog prvenstva u Egiptu.

Mvumbi je skrenuo na sebe pozornost svih svjetskih medija zbog svoje debljine, a javio mu se čak i legendarni košarkaš Shaquille O'Neal.

Rukometaš Konga trenutno je igrač francuskog niželigaša Dreuxa, a odličnim predstavama u Egiptu uskoro će doći do transfera karijere.

Lionel Messi i Antoine Griezmann Velika frka u utrobi Camp Noua: Podivljali Messi napao čelnike Rakitićeva kluba, skočili svi igrači Barce i Seville

Kako tvrde španjolski mediji, reprezentativac Konga mogao bi potpisati za klub iz španjolske prve lige, no još se ne zna u koji će klub doći.

Rukometni Shaq - Mvumbi
Rukometni Shaq - Mvumbi (Foto: Afp)

Španjolska liga je među najjačim ligama na svijetu, a bilo tko da ga dovede ostvarit će mu snove da zaigra na vrhunskoj razini, o kojoj nije ni sanjao prije prvenstva, ali Egipat mu je otvorio mnoga vrata.

Slavni košarkaš podijelio je na Instagramu video njegovih golova, dok je Thierry objavio videoporuku koju mu je poslao legendarni Shaq.

Obitelj Kranjčar Na Mirogoju pokopan Zlatko Kranjčar: Obitelj i prijatelji u suzama, tijekom sprovoda se spustila kiša

"Čujem da si ti rukometni Shaq. Što se događa?", rekao je u poruci koja je oduševila Thierryja.

"San postaje realnost u koju nisam vjerovao. Moj idol Shaq, moja zvijezda. Hvala ti za podršku i poruku. Ne razumijem baš ni ja što se događa, ali moram vam nešto reći: živite svoj san i borite se za ono što jeste", napisao je oduševljeni rukometaš.


 

 

Nastavi čitati

Nastavi čitati