Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TUŽNO

Na Mirogoju pokopan Zlatko Kranjčar: Obitelj i prijatelji u suzama, tijekom sprovoda se spustila kiša

Na sprovod su došli brojni poznati iz svijeta sporta: Zlatko Dalić, Zoran Mamić, Marko Mlinarić, Ante Čačić, Mirko Barišić i mnogi drugi.

Danas je na zagrebačkom Mirogoju pokopan legendarni Zlatko Cico Kranjčar. Cico je umro u ponedjeljak u Zagrebu u 65. godini nakon teške bolesti.

Na sprovod su došli mnogi poznati iz svijeta sporta: Zlatko Dalić, Zoran Mamić, Marko Mlinarić, Ante Čačić, Mirko Barišić i mnogi drugi.

Osim poznatih nogometnih imena na Mirogoj su stigli i hrvatski košarkaši, vaterpolisti i rukometaši. Na početku sprovoda počela je kiša koja nije prestajala.

gol expired Niko Kranjčar na komemoraciju stigao s posebnom majicom, u spomen svome ocu Zlatku divider

"Tata, zahvaljujem tebi i mami što ste nas naučili što ljubav. Hvala vam na vrijednostima koje ste nam usadili, a mi ih sada prenosimo na naše obitelji. Hvala što si mi pokazao što znači živjeti život punim plućima, s radošću i veseljem. Ne opterećivati se preprekama, već ih preskakati. Simbol si generacija jednoga grada, a meni si tata, moj djeci, djed. Znaj da ću uvijek u srcu nositi zajedničku ljubav, snagu i vjeru. Osmijeh nisi napustio ni u najtežim trenucima, a nećemo niti mi. Volim te beskrajno", rekla je kći Cice Kranjčara.

Nešto ranije u zagrebačkom hotelu Westin održana je komemoracija za proslavljenog igrača, trenera, bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije i jednog od simbola Dinama Zlatka Kranjčara koji je umro u ponedjeljak u Zagrebu u 65. godini nakon teške bolesti.

U skladu s propisanim epidemiološkim mjerama, komemoracija je bila zatvorenog tipa u organizaciji kluba i obitelji Kranjčar. Na komemoraciji je moglo prisustvovati najviše 100 ljudi, međutim mogla se pratiti na Dinamovu YouTube kanalu.

gol expired Predivan govor sina Nike za oca Ciceka: Nema tko nije s njim zaplakao nakon oproštaja divider

Osim Cicine obitelji i najbližih prijatelja, bili su pristuni predstavnici brojnih generacija Dinama i hrvatske reprezentacije... Među ostalima bili su Velimir Zajec, Marko Mlinarić, Stjepan Deverić, Tomo Ivković, Zvonimir Boban, Robert prosinečki, Aljoša Asanović, Nikola Jurčević, pa predstavnici šampionske generacije Zagreba Antonio Franja, Dalibor Poldrugač...bivši izbornici Miroslav Blažević, Mirko Jozić i Ante Čačić, ministrica sporta Nikolina Brnjac...

VIDEO Niko Kranjčar održao govor na oproštaju od oca

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider