Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tužan kraj

"Ovo nikada nisam doživio, treba pomoći mladima jer ne želim da ovo više ikad dožive"

Hrvatski pivot jako žali za teškim porazom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Egiptu nakon što je susretu posljednjeg kola drugog kruga izgubila od Danske sa 26:38 (15:17).

Hrvatskoj je za prolaz igrala samo pobjeda, no upisala je težak poraz pa uz Dansku dalje ide i Katar. Hrvatska je doživjela debakl protiv svjetskih prvaka Danaca i jedan od najtežih poraza u povijesti i završila 15. na svijetu.

Što mislite, tko je kriv za loš nastup Hrvatske na SP-u?

Ukupno glasova:

Nakon utakmice igrači su bili jako tužni, a pred kameru HRS-a stao je Željko Musa, junak Hrvatske na Euru 2020. kada je zabio gol za finale.

gol expired Červar: "Ovo nije neuspjeh. Neću napustiti rukomet, djelujem staro, ali glava mi radi. Poželim ja stati u obranu" divider

''Ja se u ime cijele ekipe želim ispričati, za ovaj turnir i utakmicu danas. Nismo bili pravi, šteta pogotovo zbog rezultata prošle godine jer nismo nastavili u tom smjeru. Teško je i treba izvući pouke, treba pomoći mladim igračima da ovo više nikad ne dožive, ja to nisam nikad doživio, a eto, ne želim njima da ponovno dožive'', iskren je hrvatski pivot.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider