Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
IZBORNIK NAKON POBJEDE

Lino Červar: "Imamo problema s tjelesnom pripremom. Ovo je juha, ovo je ništa"

Dojmovi Line Červara nakon prve pobjede Hrvatske u Egiptu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine C na Svjetskom prvenstvu u Aleksandriji svladala Angolu sa 28:20 (12:11) te ujedno osigurala prolazak u drugi krug natjecanja.

Hrvatska je u prvom poluvremenu loše igrala, ali u nastavku se probudila i zasluženo slavila na krilima Ivana Čupića sa šest i Ivana Martinovića s pet golova.

Nakon utakmice u Egiptu svoje dojmove je iznio Lino Červar.

gol expired Hrvatska napokon proigrala i pobijedila Angolu: Opet je bilo mučenje u prvih 30 minuta divider

''Ne treba slaviti, bili je i dobrih trenutaka, pokazali smo veću želju. Rekao sam da na ovom prvenstvu su dvije vrste reprezentacije, neke koje nisu bile u izolaciji, mi i mnoge reprezentacije smo puno vremena bile u izolaciji, imamo problema s tjelesnom pripremom za razliku od nekih reprezentacije. Neke reprezentacije su u top formi jer su igrale cijelu godinu'', rekao je hrvatski izbornik pa nastavio:

Je li vas pobjeda protiv Angole ohrabrila za nastavak SP-a?

Ukupno glasova:

''Mi hoćemo pobijediti, kroz utakmicu jučer smo vidjeli tko treba igrati, u ovo vrijeme što smo zajedno treniramo za novu utakmicu. Bilo je bolje, bilo je i pogrešaka, ali bilo je i dobrih pogrešaka. Igrali smo i pod stresom, u zabludi smo, utakmica protiv Katara će bit jako teška, moramo se naviknuti na ove uvjete'', izjavio je Červar pa dodao:

''Hrvatska je pokazala tko je na zadnjem Euru, ovo je juha ovdje, ovo je ništa. IHF je napravio veliki potez jer je okupio 32 reprezentacije za vrijeme korone. Sportaši žele poslati poruku da život ide dalje i da dolazi bolje sutra. O kvaliteti natjecanja ne možemo govoriti kad četiri reprezentacije 48 sati prije početka nisu znale hoće li igrati. Po cijeloj Europi su tražili avione da se spuste u Egipat. Zamislite kako se pripremala Norveška, jedna ekipa je trenirala kod kuće, a B ekipa je igrala kvalifikacije za Euro. Pravo stanje ćemo vidjeti tek na OI.''

 

Quiz Maker - powered by Riddle

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider