Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva je ovo izjava?

Je li izbornik Červar ovim riječima omalovažio veliki uspjeh naših rukometašica?

Zabilježili smo jednu, blago rečeno, čudnu izjavu izbornika Červara nakon pobjede protiv Angole.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Komentirajući utakmicu i pobjedu Hrvatske protiv Angole, izbornik Lino Červar dao je jednu čudnu izjavu u kojoj se osvrnuo i na naše rukometašice.

Pravdajući se zbog čega Kauboji igraju tako loše zasad na Svjetskom prvenstvu i pokušavaju pronaći uzroke za kiks protiv Japana i činjenicu da je rukometni liliputanac Angola držao cijelo poluvrijeme u šahu našu reprezentaciju, Červar je u izjavi za RTL rekao:

"Hrvatska je u Stockholmu i Austriji pokazala tko je, a ovo je juha, ovo je ništa. Zaključujući, treba reći to da će se pravo stanje u svjetskom rukometu vidjeti na Olimpijskim igrama u Tokiju i na Europskom prvenstvu u siječnju 2022. godine, a kod žena na Svjetskom prvenstvu u prosincu ove godine. To će biti realno, a ovo nije realno", poručio je izbornik.

Je li izbornik Červar ovim riječima omalovažio nedavni veliki uspjeh hrvatskih rukometašica i osvajanje brončane medalje na Europskom prvenstvu u Danskoj - to ostavljamo vama da procijenite.

Nesporno je da Červar u ovih nekoliko medijskih istupa od početka Svjetskog prvenstva u Egiptu izgleda nervozno, a naročito to vrijedi za dojmove i reakcije poslije utakmica. Cinici bi rekli, kako i ne bi bio takav kad jedna reprezentacija kao što je Hrvatska, s brojnim odličnim igračima, pod njegovim vodstvom izgleda tako kako izgleda u jednoj od najlakših skupina svjetske smotre...

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider