Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sigurnost je bitna

Hrvatske rukometaše u Egiptu čuvaju specijalci, igraju u jednoj od najopasnijih zemalja svijeta

Egipat je u izboru poznatih turističkih portala izabran kao jedno od najopasnijih mjesta na svijetu s visokom stopom kriminala, ali rukometaši su na sigurnom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija doputovala je u Aleksandriju, gdje će započeti svoj put na Svjetskom prvenstvu u Egiptu.

Prvenstvo počinje u srijedu utakmicom između domaćina i Čilea, a Hrvatska će prvu utakmicu u skupini C igrati u petak 15. siječnja protiv Japana.

Reprezentacija je put Egipta krenula u 11 sati charter letom iz zagrebačke zračne luke “Franjo Tuđman“, a uz izabranike Line Červara na letu za Aleksandriju bila je i reprezentacija Slovenije.

gol expired Elitno rukometno društvo: Francuzi su nedodirljivi na broju jedan, tu je i Hrvatska divider

Po dolasku u Aleksandriju reprezentacija je odradila zdravstvene protokole, dvostruko PCR testiranje uz još jedno antigensko.

Hrvatske rukometaše u Egiptu čuvaju specijalci na svakom koraku. Egipat je u izboru poznatih turističkih portala izabran kao jedno od najopasnijih mjesta na svijetu s visokom stopom kriminala, ali rukometaši su na sigurnom.

Hrvatska delegacija smještena je u luksuzni hotel koji policija čuva 24 sata i samo mu akreditirane osobe mogu pristupiti.

PA TI PRIĐI🤣🤣🤣 croatiahandballteam❤❤❤

Posted by Damir Kajba on Tuesday, January 12, 2021

Među putnicima je bio i Igor Karačić, čija se želja i trud svim silama da zaigra u najdražem dresu, isplatila.

"Drago mi je što sam tu s dečkima. Imao sam sitnih problema s ozljedom, ali za nekoliko dana sve bi trebalo biti u redu. Putovali smo sa Slovencima, putovanje kao putovanje, atmosferica je uvijek odlična. Vidjeli smo neke stare prijatelje i stigli smo sretno. Cijeli dan smo na putu i na testiranjima, vjerujem da ćemo od sutra početi s našim planom kako treba," rekao je Karačić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider