Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
legendarni golman za gol.hr

Alilović: "Ne znam što se događa u Hajduku, meni je žao, teško je to objasniti i gledati"

Alilović je veliki ljubitelj sporta, a navija za Barcelonu i Dinamo.

Hrvatska rukometna reprezentacija sutra igra prvu utakmicu na Svjetskom rukometnom prvenstvu 2021, a uoči dvoboja s Japanom prisjetili smo se legende hrvatskog rukometa Mirka Alilovića, koji je za gol.hr pričao o svemu, pa čak i o HNL-u, koji pozorno prati.

Alilović je veliki ljubitelj sporta, a navija za Barcelonu i Dinamo.

''Pratim nogomet, pa i cijeli sport, navijam za Barcelonu, meni je Dinamo u krvi obiteljski, navijač sam od djetinjstva. Dinamo je postao ozbiljan europski kub. Jako organiziran klub, jako velika kompanija je to. Neka samo tako nastave za dobrobit hrvatskog sporta'', rekao je Mirko pa se osvrnuo na događanja u Hajduku.

gol expired Veliki intervju s Mirkom Alilovićem: ''Napad na moju obitelj i imovinu nema veze sa sportom, bio sam psihički loše u reprezentaciji" divider

''Ne znam, meni je žao što se to događa u Hajduku jer Hrvatskoj trebaju proizvodi za promociju u Europi, a ne da gubimo od Maltežana, to je stvarno razočaravajuće. Rijeka je lijep primjer kako se korak po korak radi nešto veliko. U Hajduku je jako teška situacija za objasniti i gledati. Bez obzira na to što sam ja otvoreno navijač Dinama, meni je svaki hrvatski klub drag i za njih navijam u Europi. Puno je tu ljudi upleteno u klub, tako da je bolje ne komentirati'', rekao je Alilović.

VIDEO Pogledajte cijeli intervju s Mirkom Alilovićem:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider