Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

VIDEO: Seksi Ines se boji ulaska u svlačionicu

Ines Sainz, privlačna reporterka meksičke TV-kuće Azteca, vraća se na posao nakon mjesec dana pauze koju je uzela zbog uznemiravanja pretrpljenog u svlačionici New York Jetsa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrači profesionalnoga američkog kluba u američkom nogometu na zasad još uvijek nepoznat način neprilično su napali lijepu novinarku dok je usred njihove svlačionice čekala dogovoreni intervju. O incidentu su ubrzo pročulo, a iz kluba su se potom ispričali gospodični Sainz, kao i njezinu poslodavcu, na pretrpljenoj neugodnosti.

>> Uzburkao duhove: 'Tko ne bi dobacivao lijepoj ženi u svlačionici'

Reporterku sljedećeg tjedna čekaju terenski intervjui s igračima Pittsburgh Steelersa, nakon čega će se ponovno susresti sa "zlostavljačima" iz Jetsa.

'Više neću ulaziti u svlačionice. One nisu dobro mjesto za mene u ovom trenutku. Ne želim biti tamo', rekla je Sainz dodavši potom da je predložila vodstvu NFL-lige da svoj posao radi na terenu ili uz rub igrališta.

Na pitanje zašto je uzela tako dugu pauzu, odgovorila je: 'Trebala sam to vrijeme kako bih maknula fokus zanimanja sa sebe. Ne treba mi takav publicitet. On negativno utječe na moju karijeru u Sjedinjenim Državama. '

Ulazak TV-reportera u svlačionice momčadi u sjevernoameričkom je profesionalnom sportu postao običaj. Televizijski gledatelji stalno žele sve detaljnije i sve sočnije informacije, a klubovi su svjesni da bez novca od televizijskih prava ne mogu funkcionirati. Stoga je već postalo uobičajeno da treneri usred utakmice daju vlastito viđenje događaja na borilištu, a ne samo u pauzama, poluvremenima ili na kraju utakmica.

U takvoj situaciji niti izgredi poput navedenog nisu rijetki. Pogotovo uzme li se u obzir da vrhunski muški sport u Americi reporterski s lica mjesta većinom pokrivaju mlade novinarke atraktivna izgleda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider