Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Propala legenda: Tyson se izvukao, ne mora opet u ćeliju

Nekadašnji vladar boksačkih ringova Mike Tyson može odahnuti. Neće se morati vratiti u zatvor budući da je tužiteljstvo Los Angelesa odbacilo sve optužbe protiv njega za napad na fotografa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Incident se dogodio u zračnoj luci u Los Angelesu 11. studenoga prošle godine kada je agresivni paparazzo Tony Echeverria želio fotografirati Tysona sa suprugom i djetetom.
Iron Mike ga je udario zbog čega je zaradio tužbu, ali i Tyson je tužio spomenutog fotografa zbog napada. Budući da su iskazi svjedoka koje je policija prikupila neposredno nakon sukoba bili kontradiktorni, ni tužiteljstvu nije preostalo ništa drugo nego da odbaci obje tužbe.

'Ovo je mala pobjeda za sve one koje zlostavljaju, uznemiruju i vrebaju paparazzi', trijumfalno je izjavila Tysonova odvjetnica Shawn Chapman Holley.

Da je bio osuđen, Tyson je mogao završiti u zatvoru i u Arizoni gdje je 2007. uvjetno osuđen zbog posjedovanja kokaina. Tysonu zatvor, dakako, nije nepoznato prebivalište. U 'prugastoj pidažmi' je proveo tri godine nakon što je 1992. bio osuđen zbog silovanja.
 

Više o

Nastavi čitati