Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Najerotičnija navijačica svijeta opljačkana u Riju

Paragvajka Larissa Riquelme u nedjelju je imala bliski susret s brazilskim lopovima.

Seksepilni paragvajski model za donje rublje, LaRissa Riquelme si je već za vrijeme trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva uspjela pribaviti epitet najpoznatije navijačice na svijetu, imala je za vrijeme boravka u Rio de Janeiru bliski susret s dvojicom lopova, koji su je 'ljubazno' riješili 'suvišnih' materijalnih dobara.

>> FOTO: Još najseksi navijačice na svijetu... nema na čemu!

'LaRissi su u Riju presrela dvojica lopova, koji su joj oduzeli mobitel, dokumente, putovnicu, i dvije digitalne kamere', pišu brazilske novine. Lopovi srećom nisu bili nasilni, tako da je Larissa iz čitave situacije izašla prilično uplašena, no bez ozljeda. 'Dobro sam… Cijenim svu podršku koju sam dobila! Bilo je strašno', napisala je lijepa Paragvajka na Twitteru, dok brazilska policija još uvijek traga za lopovima.

Da li su lopovi znali, ili kasnije putem medija doznali koga su opljačkali nije poznato, no ako jesu i ako su pametni, onda će odmah shvatiti da je LaRissin mobitel, nakon što je proveo Svjetsko nogometno prvenstvo među njezinim grudima, trenutačno najpoznatiji mobitel na svijetu, te da za njega mogu dobiti puno više novaca nego za neke njegove manje poznate 'kolege'.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider