Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Potpuno gole ispod boje

Pogledajte seksi navijačice na Eurobasketu: Dovoljne su samo gaćice!

Košarkaški navijači koji prate Eurobasket stanke između utakmica mogu kratiti glasujući za ljepotice…

Iako Europsko košarkaško prvenstvo, koje se od 31. kolovoza do 18. rujna igra u Litvi, po popularnosti nije niti blizu Olimpijade ili recimo NBA finala mora se priznati kako su idejom 'Izbora najseksi navijačice' otišli korak dalje.

Ideja je da svaka od 24 reprezentacije na stranicu www.champgirls.com postavi fotografije ljepotica koje na sebi – imaju samo gaćice. Pravilo je vrlo jasno, gornji dio dresa je 'boy painting umjetnost'.

Hrvatska naravno ima svoju predstavnicu koja je do sada prikupila velik broj 'lajkova' (druga je odmah iza domaće predstavnice!), a galeriju svih djevojaka možete vidjeti na spomenutoj stranici uz napomenu kako svaka od 12 država, koje se trenutačno nalaze u fotogaleriji ima desetak fotografija. Čekaju se fotogalerije i preostalih 12 reprezentacija među kojima su i naši susjedi iz Bosne i Hercegovine te Crne Gore…

Kad već utakmice nisu previše zanimljive - barem one uvodne protiv Finske, Makedonije i ostalih košarkaških 'velesila' – isplati se desetak minuta izgubiti gledajući ljepotice u bodypainting dresovima koji više otkrivaju nego skrivaju te ostaviti i svoj komentar uz obavezni 'like'.

Ako se mi  u Hrvatskoj organiziramo i uigramo malo bolje od Vrankovićeve družine možda i djevojka s natpisom CROATIA uđe u borbu za medalju. Uživajte…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider