Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

VIDEO: Pogledajte Bobana, Šukera i Vatrene ponovno na djelu

Na riječkom stadionu Kantrida danas je odigrana humanitarna nogometna utakmica "Vatreni protiv Rijeke" u kojoj su sudjelovali hrvatski reprezentativci iz 90-ih godina s jedne, te veterani HNK Rijeke s druge strane, a pobijedili su "Vatreni" sa 2-1.

Za "Vatrene '90" nastupili su neki od najvećih hrvatskih nogometaša poput Davora Šukera, Zvonimira Bobana, Zlatka Kranjčara i Roberta Jarnija a za riječke veterane igrali su Damir Desnica, Damir Milinović, Danijel Šarić i drugi. Reprezentaciju "Vatrenih '90" vodio je Vlatko Marković.

Utakmica je odigrana unatoč jakom pljusku i izuzetno teškom terenu za igru zbog čega je trajanje susreta skraćeno na dva poluvremena po 20 minuta.

Sav iznos prikupljen prodajom ulaznica darovat će se domovima za nezbrinutu djecu u Primorsko-goranskoj županiji. Akciji su se priključili i brojni donatori pa se procjenjuje da će se skupiti najmanje 130 tisuća kuna.

Organizatori utakmice bili su sportski dnevnik "Sportplus" i HNK Rijeka, a idejni pokretač je bio novinar Orlando Rivetti. (I.K./Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider