Tenis
SPORTOVI
Tenis
ŠTO JU JE SPOPALO?

VIDEO Poznata tenisačica poludjela u Rimu: Bacala stvari i poručila publici da se je*u

Odluka suca da se unatoč kiši nastavi meč nije nikako dobro sjela Sofiji Kenin.

Sofia Kenin (Foto: Profimedia)

Daleko od forme kakvu je imala 2020. godine danas je Sofia Kenin, 25-godišnja tenisačica koja je spomenute godine osvojila Australian Open i igrala finale Roland Garrosa te došla do četvrtog mjesta WTA ljestvice.

Trenutačno traži formu i već se mjesecima vrti oko 40. ili 50. mjesta na ljestvici. 

Nije joj odgovaralo nastaviti meč po kiši

Pozornost je ukrala jučerašnjim mečom na WTA turniru u Rimu, gdje je savladala Luciju Bronzetti rezultatom 6:3, 6:2. Rezultat bi sugerirao da se radilo o rutinskoj pobjedi bez nervoze, no daleko od toga.

U jednom trenutku počela je padati kiša, no meč nije prekinut, na što je Kenin žestoko reagirala. Počela je bacati stvari po klupi, prije nego što se uputila prema terenu, ali nije skrivala nezadovoljstvo.

Takvo njezino ponašanje nije dobro prošlo kod publike, s kojom se nakon toga nastavila svađati. Sve do jednog trenutka kad im je, nakon pogreške u igri, poručila da se je*u.

Već dugo traži pravu formu

Na kraju se smirila i privela meč kraju, ali već u idućem kolu čeka je protivnica za pobjedu protiv koje će morati ponoviti igre kao iz najboljih dana. Radi se o Ons Jabuer.

Za Sofijin povratak u sami vrh ima vremena, tek joj je 25 godina, no vjerojatno će ipak morati malo smiriti svoje emocije tijekom mečeva.

Ovog puta nije ju koštalo, no očito je da postoji više problema zbog kojih ne može vratiti dobru formu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider