Tenis
SPORTOVI
Tenis
Pogledajte snimku

VIDEO Đoković poludio nakon bizarnog poteza pa se posvađao sa sucem: Ovo ga je posve zbunilo

Novak Đoković ispao je od 123. igrača svijeta Luce Nardija na Indian Wellsu.

Novak Đoković u svađi sa sucem (Foto: Sport Klub/Screenshot)

Luca Nardi priredio je ogromnu senzaciju izbacivši Novaka Đokovića u 3. kolu Indian Wellsa. 123. igrač svijeta stigao je na turnir kao sretni gubitnik, a onda odigrao meč života protiv srpskog tenisača.

Đoković nije bio na pravoj razini, a nakon jedne zbunjujuće situacije u drugom setu potpuno je izgubio živce i upustio se u svađu sa sucem Gregom Allensworthom.

Nardi je, naime, mislio da je Đoković servirao dvostruku grešku, zbog čega je stao na trenutak, ali potom i vratio lopticu u teren. Novak je odigrao jedan udarac, ali onda je i on stao te izgubio poen.

Novak Đoković Novak Đoković upisao šokantan poraz: Ovo mu se u karijeri dosad nije dogodilo divider

"Kad on stane, ne znači li to da stvar prestaje? Jasno je stao - to je to. I ja sam stao. Čovjek je odigrao i stao", bjesnio je Đoković na suca nakon izgubljenog poena i tražio objašnjenje.

Sudac mu je rekao da to ne znači da je poen gotov.

"Da, ali situacija je bila takva da je on mislio da je lopta u autu, samo je stao", nastavio je Đoković, nakon čega je sudac sve objasnio:

"Razumijem što želiš reći, ali za mene nije osnova da on izgubi poen. Ako je viknuo aut ili pokazao nešto, onda u redu, ali nije učinio ništa da zapravo zaustavi poen.

Svađu Novaka Đokovića sa sucem možete vidjeti OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider