Tenis
SPORTOVI
Tenis
Pratite na Doma TV-u

VIDEO Veliko srce Marina Čilića: Obnovio četiri igrališta, a sad sprema humanitarni spektakl u Zadru

Humanitarni tenski spektakl "Gem Set Hrvatska" održat će se 16. i 17. srpnja u Zadru uz prijenos na Doma TV-u.

Nakon godinu dana stanke humanitarni teniski turnir Zaklade Marin Čilić - "Gem Set Hrvatska" ponovno će se održati ovog ljeta. Nakon dva izdanja na zagrebačkoj Šalati i u Petrinji ove godine spektakl se seli u Zadar 16. i 17. srpnja.

Sva prikupljena sredstva koristit će se za obnovu igrališta Osnovne škole Petra Zoranića u Stankovcima, a spektakl ćete moći uživo pratiti samo na Doma TV-u.

"Selimo se južnije prema Dalmaciji, izabrali smo školu u Stankovcima da obnovimo njihovo igralište, koje je u užasnom stanju. Sva sredstva ostaju u Zadarskoj županiji i da se pomogne njihovoj školi, koja ima više od 180 učenika", kazao je Marin Čilić za Dnevnik Nove TV.

Prošlih godina Zaklada Marina Čilića podijelila je 102 stipendije, u svojim projektima okupili su više od tri tisuće djece, obnovili su četiri školska igrališta, a jedno od njih posjetile su kamere Dnevnika Nove TV, i to društvu Marina Čilića.

Radi se o igralištu Osnovne škole Dragutina Tadijanovića u Petrinji, koje je zaklada obnovila prije dvije godine. Danas je to moderan sportski kompleks, a prije samo dvije godine to je bio zapušteni betonac na kojem ni lokalni hakleri ne bi bacili na dva mala.

No tada u Petrinju stiže humanitarni teniski spektakl i velikani hrvatskog sporta  – Modrić, Mandžukić, Kovačić i drugi. Odigrali su turnir, prikupili sredstva i školi poklonili moderno igralište. Dvije godine od obnove teren je i dalje omiljeno mjesto okupljanja dječaka i djevojčica iz Petrinje.

Osim u Petrinji, Marinova zaklada obnovila je i igrališta u Tordincima, Grubišnom Polju i Hrvatskoj Kostajnici, a sada je red došao i na Stankovce. Tako ćete spektakl iz Zadra, koji se održava 16. i 17. srpnja, moći ćete pratiti na Doma TV-u.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider