Tenis
SPORTOVI
Tenis
On ga odlično poznaje

Veliki preokret na pomolu: Autor Đokovićeve biografije tvrdi da će se Novak cijepiti!

Novak Đoković je deportiran iz Australije, a Rafael Nadal je to iskoristio i došao do rekordnog 21. Grand Slama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Deportacija Novaka Đokovića širom je otvorila vrata Rafaelu Nadalu da dođe do rekordnog 21. Grand Slama.

Svjetski broj jedan gospodski je čestitao Španjolcu na osvojenom Australian Openu, ali naravno da ne želi da situacija još dugo ostane ovakva kakva jest. Đoković planira uzvratiti udarac već na Roland Garrosu za koji se sve ozbiljnije priča kako, baš poput Australian Opena, neće moći nastupiti tenisači i tenisačice koji nisu cijepljeni.

I tu dolazimo do novih problema za Đokovića. On je, barem dosad, bio jedna od najpoznatijih protivnika cijepljenja u cijelom svijetu, tvrdio je kako se zbog celijaklije on ne smije cijepiti, ali uskoro bi mogao promijeniti stav.

Budući da želi karijeru završiti kao najbolji tenisač svih vremena, a to ultimativno podrazumijeva da bude imao više osvojenih Grand Slamova od Nadala i Rogera Federera, Đoković će morati pronaći način kako da redovito nastupa na najprestižnijim svjetskim turnirima i krene u pretjecanje Španjolca.

Đoković želi do (barem) 22 Grand Slama

Daniel Müksch, autor Đokovićeve biografije i čovjek koji jako dobro poznaje srpskog tenisača, tvrdi da će se Novak uskoro cijepiti.

"Prema onome što mogu čuti iz njegovog okruženja, Novak će se cijepiti. Možda je takvoj odluci doprinijelo i finale iz Melbournea i 21. Grand Slam naslov do kojeg je došao Nadal", izjavio je Müksch.

Đoković će uskoro nastupiti na turniru u Dubaiju gdje organizatori, kao i tamošnje vlasti, nisu postavile cijepljenje kao uvjet za nastup. Međutim, poslije toga slijede turniri iz serije Masters 1000 u Miamiju i Indian Wellsu, a za oba će biti nužno dostaviti potvrdu o cijepljenju...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider