Tenis
SPORTOVI
Tenis
glavu gore!

Vedran Martić: "Nikome nemam ništa za zamjeriti. Nije išlo danas, tužni smo"

Izjave Davis Cup reprezentativaca nakon poraza u finalu protiv Rusa. Govorili su Čilić, Gojo, Mektić i Pavić.

Izbornik hrvatske teniske reprezentacije Vedran Martić rekao je nakon poraza 0-2 od Rusije u finalu Davis Cupa da su on i igrači tužni jer nisu pobijedili dodavši kako su se zadnjih dana natjecali najbolje što su mogli.

"Tužni smo jer nismo uspjeli," istaknuo je vidno utučeni Martić uoči dodjele pehara pobjedniku.

"Stvarno smo se natjecali najbolje što smo mogli, ali nismo uspjeli", rekao je.

"Nikome nemam ništa za zamjeriti. Nije išlo danas. Prethodno smo svladali jake ekipe poput Srbije, Italije, Mađarske...".

gol expired Subašić nakon pobjede u derbiju komentirao objavu Hajduka i oduševio navijače divider

Rekao je kako je Marin Čilić dobro odigrao prvi set, no da u drugom nije dobro servirao.

"Žao mi je da nismo došli do parova da Mekitić i Pavić pokažu što znaju. Oni nisu izgubili niti jedan meč na turniru", rekao je pak Čilić.

"Moj prvi set je bio blizu, bliži nije mogao biti. Trebamo čestitati Rusima stvarno su najbolji. A mi smo preponosni na sve što smo postitgli", dodao je nakon poraza od Danila Medvjedeva sa 6-7 i 2-6.

Čilić je rekao da s obzirom da je ranije završio sezonu nije imao snage do kraja u mečevima protiv Medvjedeva, te protiv Novaka Đokovića.

gol expired Hajduk niže pobjedu za pobjedom, Dambrauskas puca od zadovoljstva: Otkrio recept za pobjedu nad Dinamom divider

"Rusi su igrali Master i imali su dužu sezinu. Meni je nedostajala doza snage do kraja. Unatoč tome ovo mi je dobar pokazatelj za iduću sezonu", rekao je.

Njegovim porazom Rusi su došli do 2-0 pa se parovi nisu niti igrali, premda su oni trebali biti najjače oružje Hrvatske.

"Nadali smo se tom jednom bodu pa da se nas baci u vatru, ali mora se čestitatu Rusima ipak si izdominirali čitav turnir. Izuzetno smo sretni s drugim mjestom", izjavio je Nikola Mektić koji s Matom Pavićem nije došao na red zaigrati.

"Nitko nije ovo očekivao od nas prije Davis Cupa, bio je cilj proći grupu a na kraju smo doćli do finala što je fenomenalno," rekao je Pavić.

gol expired Kopić nakon poraza od Hajduka: "Ekipa ima svoje probleme. Ovo se događa već neko vrijeme" divider

Gojo, 278. igrač svijeta, izgubio je od petog tenisača na svijetu Andreja Rubljova pa nakon meča zbog silne tuge nije imao snage stati pred novinara Hrvatskog radija koji ga je čekao pored terena. Kasnije se vratio i ispričao.

"Ispričavam se, išao sam odmah u svlačionicu, nisam se osjećao baš najbolje, bolje da vas nisam vidio...", rekao je 23-godišnji mladić koji je u neizvjesnom meču izgubio 6-7(5), 4-6.

"Ja sam stvarno vjerovao da mogu pobijediti. Da sam uspio prelomiti u drugom setu vjerujem da bih pobijedio u trećem", izjavio je Gojo za HRT Radio.

"Ovo je finale, svi želimo pobijediti u njemu jer nitko ne pamti onoga koji je izgubio. Zbog toga sam tužan", naglasio je hrvatski tenisač.

Gojo je prethodnih dana bio ključan za pobjede nad Australijom, Italijom i Srbijom.

"Svaka pobjeda za Hrvatsku mi je najdraža. To mi puno znači", rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider