Tenis
SPORTOVI
Tenis
"Tenis majstor"

FOTO Cijeli stadion u Monte Carlu buljio je u dekolte Viktorijne anđelice i njezinu kolegicu, ali "najvećeg" nije bilo briga

Viktorijna anđelica Izabel Goulart i Cindy Bruna dobile su pažnju tribina stadiona u Monte Carlu, ali Usaina Bolta zanimao je samo tenis.

Galerija Izabel Goulart, Cindy Bruna i Usain Bolt Izabel Goulart, Cindy Bruna i Usain Bolt Izabel Goulart, Cindy Bruna i Usain Bolt +2 Izabel Goulart, Cindy Bruna i Usain Bolt

Njemački tenisač Jan Lennard Struff u dva seta pobijedio je Norvežanina Caspera Ruuda u osmini finala prestižnog ATP turnira u Monte Carlu, a taj meč s tribina je pratilo zanimljivo društvo.

Najveći atletičar svih vremena Usain Bolt došao je pogledati meč, a s njim u društvu zatekle su se atraktivne supermodeli Izabel Goulart i Cindy Bruna. Gotovo cijeli stadion buljio je u izložen dekolte Izabel Goulart i u njezinu kolegicu, ali Bolta, čini se nije bilo briga.

Fotoreporteri su ispalili stotine fotografija u smjeru lože stadiona na Mastersu u Monte Carlu, međutim rijetko na kojoj je Bolt skidao pogled s terena ili vlastitog telefona. Goulart se naginjala, razgovarala s ženom u njegovom društvu, ali Boltovu pažnju izuzev zajedničke fotografije na početku meča, nije uspjela dobiti.

Tenis majstor…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider