Tenis
SPORTOVI
Tenis
nole predvodi zvijezde

United Grupa glavni sponzor humanitarnog teniskog turnira Adria Tour

United Grupa sa svojim članicama glavni je sponzor nadolazećem humanitarnog teniskog turnira u Zadru - Adria Toura.

Adria Tour Zadar (Foto: GOL.hr)

United Grupa, sa svojim članicama Tele2 Hrvatska i Sport Klubom, zlatni je sponzor regionalnog teniskog turnira Adria Tour koji se održava u Zadru od 19. do 21. lipnja.

Na novoizgrađenim terenima sportskog centra Višnjik igrat će neka od najvećih teniskih imena današnjice, a predvodit će ih prvi igrač svijeta Novak Đoković, u društvu vodećih domaćih imena kao što su Borna Ćorić, Marin Čilić i Donna Vekić.

gol expired Đoković oduševljeno dijeli snimku s plaže kraj Zadra: Napokon to može raditi uz more divider

Uz domaće teniske zvijezde, na turniru, među ostalima, nastupaju i Alexander Zverev i Grigor Dimitrov. Neslužbeni dio natjecanja, odnosno revijalni program i otvaranje turnira, počinje u petak, 19. lipnja, dok su prvi mečevi na rasporedu u subotu, 20. lipnja, a finale u nedjelju, 21. lipnja u 20 sati.

Izravan prijenos svih mečeva moći će se pratiti na programima Sport Kluba.

Ovaj regionalni teniski turnir održava se od 12. lipnja do 5. srpnja u trima državama: Srbiji, Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini. Zadar slijedi nakon što je prvog vikenda turnir uspješno održan u Beogradu, a izvrsni mečevi s vrhunskim tenisačima igrat će se i u Banjoj Luci i Sarajevu.

Novak Đoković Đoković priznao svoj najveći cilj u karijeri, ali i odao počast Federeru: "Najveći tenisač koji je ikada živio" divider

Adria Tour nastao je na inicijativu Novaka Đokovića, kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Naime, teniski spektakl ujedno je i humanitarni događaj jer će igrači svoju zaradu na turniru donirati za pomoć najpotrebitijima. Budući da je Hrvatski teniski savez suorganizator zadarskog dijela turnira, dio novca od prodaje ulaznica u Zadru pomoći će izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu.

Svjesna svoje društvene odgovornosti, United Grupa ponosno podržava humanitarne događaje koji promoviraju pozitivne vrijednosti poput sportskog duha i brige o drugima.

gol expired Đoković iskreno priznao da nije znao da je Modrić rođen u Zadru, a potom mu se duboko naklonio divider

United Grupa i Tele2 Hrvatska tijekom turnira organizirat će zanimljive aktivnosti i prigodne darove za posjetitelje, koji će, primjerice, moći igrati tenis na konzolama PlayStation 4, i to koristeći se virtualnom stvarnošću.

INTERVJU S NOVAKOM ĐOKOVIĆEM ZA DNEVNIK NOVE TV

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider