Tenis
SPORTOVI
Tenis
Još malo problema

"To nas duboko zabrinjava": Stiglo oštro priopćenje zbog Đokovićevog poteza koji je sve šokirao

Teniski novinari reagirali su na priznanje Novaka Đokovića da je pozitivan dao intervju L'Équipeu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što se Novak Đoković oglasio priopćenjem u kojem je priznao da je dao intervju za francuski L'Équipe iako je znao da je pozitivan na koronavirus, uslijedio je oštar odgovor međunarodnog udruženja teniskih novinara.

Tako su Simon Cambers i Isabelle Musy, potpredsjednici udruženja poslali sljedeće priopćenje američkom CNN-u.

"Vijest da Novak Đoković nije rekao jednom od naših članova i ostatku ekipe iz lista L'Équipe da je pozitivan na koronavirus nas duboko zabrinjava.

Kao novinari, itekako vodimo računa o tome da se pridržavamo svih mjera bezanih za koronavirus, a isto očekujemo i od tenisača. U nastavku, treba navesti kako je potrebno da novinari budu cijepljeni kako bi mogli otputovati u Melbourne na Australian Open", stoji u priopćenju koje su potpisali potpredsjednici Međunarodnog udruženja novinara koji prate tenis.

Podsjetimo, Đoković je PCR test, prema dokumentu koji je dao Australcima, napravio 16. prosinca u poslijepodnevnim satima, a pozitivan nalaz stigao je isti dan. Dva dana kasnije dao je sporni intervju.

Srbin tvrdi da je za pozitivan test saznao tek nakon druženja s djecom, ali nakon toga je odlučio odraditi intervju i kaje se zbog te pogreške...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider