Tenis
SPORTOVI
Tenis
emocije su prevladale

Video koji obilazi svijet: Slomio se Nadalov stric nakon što mu je nećak ispisao povijest

Stric Rafe Nadala nije mogao suspregnuti suze nakon što je njegov nećak osvojio 13. naslov na Roland Garrosu i izjednačio se s velikim Rogerom Federerom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stric Rafaela Nadala, Toni, nije mogao suspregnuti emocije nakon što je njegov nećak 13. put u karijeri osvojio naslov pobjednika Roland Garrosa. On je u finalu sa 6:0, 6:2, 7:5 slavio protiv prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića i izjednačio se s Rogerom Federerom po broju osvojenih Grand Slam naslova – 20.

Stric Toni nije meč gledao s tribina zbog epidemioloških pravila uzrokovanih koronavirusom, već je u susret Rafe i Noleta gledao iz posebne sobe na velikom TV-u.

gol expired Dva lica Vatrenih: Pobjeda je najvažnija, ali odostraga previše curi. Protiv Francuske morat će puno bolje divider

Nakon što je susret završio, upalile su se kamere i Toni je stao pred njih kako bi prokomentirao ispisivanje teniske povijesti svog nećaka. Trebalo mu je jako dugo da se pribere, no i kada je mislio da je spreman suze radosnice nije mogao suspregnuti.

Video strica Tonija, prvog i glavnog trenera koji je oblikovao Rafu Nadala u 20-erostrukog osvajača Grand Slam naslova, kako plače obilazi svijet. Pokušajte ostati ravnodušni...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider