Tenis
SPORTOVI
Tenis
koljeno je u pitanju

Nakon Novaka Đokovića sezonu je zaključio i Stan Wawrinka

Stanislas Wawrinka okončao je 2017. sezonu zbog problema s koljenom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je aktualnu sezonu prijevremena završio Novak Đoković, isto je danas napravio četvrti tenisač svijeta - Stanislas Wawrinka. Švicarac je odlučio podvrgnuti se operativnom zahvatu na koljenu.

"Žao mi je što moram objaviti da sam nakon razgovora sa svojim doktorom donio odluku da se podvrgnem operativnom zahvatu. To je bio jedini način da osiguram nastavak karijere na najvišem nivou. Ovo je za mene vrlo razočaravajuće, ali naporno ću raditi da se vratim tenisu na najvišoj razini. Želim se zahvaliti svojim navijačima i obećajem vam da se vidimo u 2018. godini", napisao je Wawrinka na profilima svojih društvenih mreža.

Wawrinka će tako godinu završiti gotovo sigurno izvan Topa 10, s obzirom da neće nastupiti na US Openu koji je lani osvojio pobjedivši Novaka Đokovića u finalu. To je ujedno velika prilika za našeg Marina Čilića da sezonu završi na četvrtom, možda i trećem mjestu ATP ljestvice, odmah iza Rafaela Nadala i Rogera Federera.

Podsjetimo, Čilić je u četvrtak otkazao svoj nastup u Montrealu idućeg tjedna, a pod upitnikom je nastup u Cincinnatiju iz Masters serije 1000, koji je lani osvojio i na kojem brani 1000 bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider