Tenis
SPORTOVI
Tenis
Otvorila dušu

Slavna tenisačica otkrila dugo čuvanu tajnu: "Oca nisam mogla pogledati u oči"

Bivša ruska tenisašica Marija Šarapova progovorila je o raskidu suradnje sa svojim ocem.

Marija Šarapova (Foto: Afp)

Marija Šarapova, nekoć jedna od najboljih tenisačica svijeta, otvorila je dušu pred kamerama i prisjetila se trenutka koji joj je obilježio bogatu karijeru.

Nakon osvajanja Australian Opena 2008. godine, trećeg Grand Slam turnira od ukupno pet koliko ih je osvojila u karijeri, Šarapova je donijela, kako kaže, najtežu odluku u karijeri.

Odlučila je raskinuti suradnju sa svojim ocem i trenerom Jurijem, i to preko e-maila, otkrila je tijekom gostovanju u podcastu On the Deal:

Ermedin Demirović Potencijalna buduća hrvatska devetka trune na klupi, a glavni je razlog bosanska zvijer divider

"Mislila sam da je bolje to napraviti mailom, da ću tako bolje iznijeti svoje mišljenje. Nisam ga mogla pogledati u lice i reći mu.

Znala sam da on nije ni slutio što ću napraviti, jednostavno nije očekivao da se to dogodi nakon osvajanje moje treće Grand Slam titule", otkrila je Šarapova, koja priznaje da ni dandanas nije ponosna na svoj potez. 

Slavna Ruskinja umirovila se 2020. godine, a otad je potpuno promijenila svoj imidž. Nekoć je bila prepoznatljiva po svojoj dugoj plavoj kosi, a danas ima puno tamniju boju i to je djelomično razlog zbog kojeg ju je danas teško prepoznati.

Marija Šarapova Marija Šarapova (Foto: Profimedia)

Marija Šarapova Marija Šarapova (Foto: Afp)

Marija Šarapova Marija Šarapova (Foto: Profimedia)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider