Tenis
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Tenis
Bez Federera i Serene

Kreće serija otkaza: Nadal propušta Wimbledon bez obzira na ishod finala Roland Garrosa

Organizatori Wimbledona koji počinje krajem mjeseca objavili su u subotu širi popis sudionika

Novak Đoković i Rafael Nadal (2015.) (Foto: Afp)

Organizatori grand slam turnira Wimbledon, koji počinje krajem mjeseca objavili su u subotu širi popis sudionika no na njemu nema osmostrukog pobjednika 40-godišnjeg Švicarca Rogera Federera ni sedmerostruke osvajačice 40-godišnje Amerikanke Serene Williams

I Federer i Serena Williams još bi se mogli pojaviti u Wimbledonu, jer još nije poznato tko će dobiti posebne pozivnice za nastup.

Čilić - Ruud Čilić bez finala Roland Garrosa! Oduševio u prvom setu pa izgubio priliku za naslov divider

"Posebne pozivnice te raspored kvalifikacija i glavnog ždrijeba bit će poznati neposredno prije početka turnira. Pobjednici će biti poznati uskoro, pratimo žensku i mušku svjetsku ljestvicu", napisali su organizatori trećeg grand slam turnira sezone koji počinje 27. lipnja i traje do 10. srpnja.

Bez Federera i Serene

Federer nije igrao na ATP turnirima od prošle godine i poraza u četvrtfinalu poraza u Wimbledonu. Nakon toga je morao operirati koljeno zbog ozljede.

Djevojka prekinula meč Čilić - Ruud Djevojka uletjela na teren, zavezala se za mrežu i prekinula Čilićev meč, poznato zašto je to učinila divider

Serena Williams također nije igrala od prošlogodišnjeg Wimbledona kada je otkazala nastup zbog ozljede.

U Engleskoj neće biti ni drugog tenisača svijeta Rusa Danila Medvjedeva, njegovog sunarodnjaka Andreja Rubljova i svih ruskih i bjeloruskih igrača kojima su organizatori zabranili nastup zbog ruskog napada na Ukrajinu.

Željko Dodig za Dnevnik Nove TV Međugorje navija za kumove i finale Roland Garrosa: "Vrijeme je da netko skine tog Nadala" divider

Španjolska Marca pak piše kako će Rafa Nadal sigurno otkazati nastup u All England Clubu bez obzira na ishod finala Roland Garrosa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider