Tenis
SPORTOVI
Tenis
nije se isplatilo

Lakrdija u Australiji: Obje tenisačice htjele predati meč nakon prvog gema!

Na WTA turniru u australskom Hobartu odigrao se jedan od najkraćih mečeva ikad.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U tjednu uoči Australian Opena jedan od turnira koji služe za zagrijavanje je i onaj u Hobartu. Upravo tamo je naša 20-godišnja tenisačca Jana Fett došla do uspjeha karijere plasiravši se u polufinale, a do ovog tjedna nije imala niti jednu jedinu WTA pobjedu.

U 1. kolu smo u Hobartu vidjeli lakrdiju u režiji obje tenisačice. Sachia Vickery osvojila je prvi gem na svoj servis i krenula prema klupi. Nakon nje je isto učinila Elise Mertens, a obje su od glavne sutkinje zatražile liječničku pomoć i obje su željele predati meč!

Ova bizarna situacija dogodila se zbog prvog Grand Slam turnira sezone na kojem su spomenute tenisačice željele doći kroz kvalifikacije. No pobjednica ovog meča morala je igrati četvrtfinale u Hobartu zbog čega nije mogla u Melbourne na kvalifikacije.

Na kraju je pobjednica ispala Belgijanka Mertens jer je koju sekundu kasnije od Vickery htjela predati meč. Belgijanka je na kraju izborila i polufinale u kojem će igrati protiv naše Jane Fett, dok je Amerikanka izgubila i 1. kolu kvalifikacija Australian Opena od Makedonke Line Gjorcheske.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider