Tenis
SPORTOVI
Tenis
nije to prvi put viđeno

Pogledajte Ivaniševićevu reakciju na Đokovićev potez: Odmah je znao da neće dobro završiti

Nije prvi put da svijet tenisa svjedoči diskvalifikaciji poput one Novaka Đokovića. Iskusni Ivanišević je, čini se, dobro znao što slijedi.

Goran Ivanišević (Foto: Screenshot)

Novak Đoković preuranjeno je završio svoj ovogodišnji nastup na US Openu. Svjetski broj 1 nenamjerno je lopticom pogodio sutkinju zbog čega je zaradio diskvalifikaciju.

Đokovićev slučaj pretvorio se u vodeću temu u svijetu sporta. Neki misle da je prestrogo isključen, neki da je odluka opravdana.

S tribina je sve promatrao i njegov trener Goran Ivanišević, a kamere su ulovile i njegovu reakciju u trenutku kada je loptica pogodila sutkinju.

Je li Đoković opravdano izbačen s US Opena?

Sudeći po izrazu lica, hrvatskoj teniskoj legendi bilo je odmah jasno kako će završiti ovaj meč. Uostalom, nije da je to je što je Đoković napravio prvi put viđen u tenisu.

Đoković Đoković je prije tjedan dana ovako napucao čovjeka na tribini, nisu ga potjerali

Vjerojatno se Ivanišević dobro sjeća slučaja Tima Henmana, njegova rivala iz igračkih dana kojeg je izbacio i u onom čudesnom osvajanju Wilmbledona. Upravo se Henman među prvima oglasio nakon Đokovićeve diskvalifikacije.

"Dogodilo se i meni 1995. Pogodio sam skupljačicu lopti u uho. Đoković nije gađao sutkinju, ali morate biti odgovorni za svoje poteze. Nije bilo druge opcije od suspenzije", rekao je.

Nastavi čitati

Nastavi čitati