Tenis
SPORTOVI
Tenis
propustio us open

Rafael Nadal završio na štakama: Objasnio je sve na Instagramu

Trenutačno peti tenisač na svijetu, ali i vlasnik dvadeset Grand Slam titula.

Rafael Nadal (Foto: Afp)

Dok se Novak Đoković bori za 21. Grand Slam trofej u karijeri njegov veliki rival Rafael Nadal se bori s ozljedom stopala.

Trenutačno peti tenisač na svijetu, ali i vlasnik dvadeset Grand Slam titula u karijeri, obznanio je ove subote kako je imao liječnički tretman na lijevom stopalu.

„Bio sam u Barceloni sa svojim timom i liječničkom ekipom te sam dobio tretman zbog kojeg ću morati mirovati nekoliko dana i koji će me od teniskih terena odvojiti na određeno vrijeme“, poručio je 35-godišnji Nadal.

Eddie Hearn i Filip Hrgović Hrgovićev promotor potvrdio nagađanja: ''Da, Joshua želi borbu protiv Hrgovića, ali…'

Objavio je Nadal i fotografije nakon tretmana koje, pak, pokazuju da se španjolski tenisač u ovom trenutku mora pomagati sa štakama kako bi hodao.

Nadal, kao ni španjolski mediji, nisu točno naveli o kakvom se tretmanu radilo i koliko će dugo morati biti odvojen od tenisa, a podsjetimo kako su problemi sa stopalom bili razlog što je Nadal propustio kompletnu sezonu od Roland Garrosa pa nadalje. Na Grand Slam turniru u Parizu, kojeg je osvojio rekordnih trinaest puta, izgubio je ove godine u polufinalu od Đokovića.

Kasnije je redom propuštao Wimbledon, Olimpijske igre pa tako i aktualni US Open.

Nastavi čitati

Nastavi čitati