FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uh, bio bi spektakl!

Hrgovićev promotor potvrdio nagađanja: ''Da, Joshua želi borbu protiv Hrgovića, ali…'

Filip Hrgović još se u karijeri nije borio protiv najvećih imena svjetskog boksa.

Eddie Hearn i Filip Hrgović (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL)

Najpoznatiji boksački promotor Eddie Hearn sinoć je samo zbog Filipa Hrgovića posjetio Klagenfurt i event na kojem se Hrgović borio protiv Marka Radonjića.

Hrgović je slavio prekidom nakon što je Radonjić pet puta padao na pod, a to mu je 13. pobjeda u karijeri i trenutno je bez poraza.

Eduardo Camavinga Sramotan gaf na predstavljanju Modrićevog suigrača: "Crniji je i od odijela koje nosi"

Filip Hrgović još se u karijeri nije borio protiv najvećih imena svjetskog boksa, a nakon borbe je potvrdio da se radi na borbi protiv Martina Bakole.

Nakon meča izjave za medije dao je i Eddie Hearn, Hrgovićev promotor, ujedno i promotor Anthonyja Joshue, svjetskog boksačkog prvaka.

Petar Milas i Tony Yoka Yoka pobijedio Milasa pa odabrao Hrgovića za idućeg protivnika

Novinari su pitali Hearna hoće li se Hrgović boriti protiv Joshue.

"Da, bila bi to megaborba. Rekao sam Kalleu (Sauerlandu) ranije. Anthony bi se volio boriti protiv Filipa Hrgovića, piše mu... Ali zbilja se nadam da će se neki od top 15 boraca boriti protiv Filipa, bio to Andy Ruiz, Luis Ortiz ili netko drugi. Moramo i vidjeti kako bi Filip izgledao u defenzivi, ali ne želimo s time čekati predugo. Nije to Filipova krivica niti naša krivica nego netko jednostavno mora istupiti", rekao je Hearn pa dodao:

''Nitko iz Topa 15 se nije želio boriti protiv Filipa Hrgovića i to dovoljno govori.''

 

Nastavi čitati

Nastavi čitati