FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
zanimljivo

Yoka pobijedio Milasa pa odabrao Hrgovića za idućeg protivnika

Yoka je porazio Hrgovića u polufinalu Olimpijskih igara, a bio bi to njihov četvrti meč.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski boksač Petar Milas sinoć je u Parizu izgubio meč karijere. Splićanin je poražen nokautom u sedmoj rundi od Francuza Yoke, bivšeg olimpijskog prvaka.

Dojam je nakon borbe da je Milas mogao puno više, no hrabro se postavio i prihvatio veliki meč nakon dvije godine stanke.

gol expired Đoković se nakon pet setova plasirao u finale US Opena, tamo ga čeka nezgodan protivnik divider

Iste večeri u ringu je bio i Filip Hrgović. Najbolji hrvatski boksač borio se u Klagenfurtu i pprekidom pobijedio Crnogorca Radonjića.

Nakon meča Yoka – Milas novinari su pitali Yoku koga želi za idućeg protivnika, a on je prozvao Filipa Hrgovića. Hoće li do tog meča i doći, tek treba vidjeti.

Yoka je porazio Hrgovića u polufinalu Olimpijskih igara, a bio bi to njihov četvrti meč. Yoka je trenutno na dvije pobjede, a jednom je slavio Hrgović.

gol expired Hrgović nakon pobjede otkrio da će boksati svoj najveći meč: "Već se dogovara" divider

''Mi nastavljamo svojim putem, borba za poziciju za izazivača po IBF verziji, to je u planu do kraja ove godine. Postoji puno imena na IBF ljestvici, Martin Bakole je mogući protivnik, mislim da su s njim pregovori već počeli, ne bih o imenima, puno se puta to raspalo, ne želim zezati naše navijače, kad bude službeno objaviti ćemo'', rekao je Hrgović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider