Tenis
SPORTOVI
Tenis
Prošao u finale

VIDEO Utučeni Rafa Nadal komentirao tešku ozljedu Zvereva

Alexander Zverev je morao predati polufinalni meč Roland Garrosa protiv Rafe Nadala.

Rafa Nadal (Foto: Afp)

Rafa Nadal je prvi finalist Roland Garrosa. Nažalost, njemački tenisač Alexander Zverev morao je predati meč zbog teške ozljede.

Pri rezultatu 6:5 njemački je tenisač pokušao odigrati poen, ali je krivo stao i srušio se na teren. Vrištao je od bolova, a s terena su ga iznijeli u kolicima. Nakon meča španjolski je tenisač stao pred mikrofon i komentirao tešku ozljedu Zvereva. 

"Ovo je jako teško i tužno za njega. Igrao je nevjerojatan turnir. Znam koliko se bori za pobjedu na Grand slamu, ali nije imao sreće. Siguran sam da će još osvajati, ne jedan, nego puno turnira, tako da mu želim sve najbolje", kazao je vidno utučeni Nadal.

Kako je Nadal komentirao ozljedu Zvereva možete vidjeti OVDJE.

Čilić - Ruud Čilić bez finala Roland Garrosa! Oduševio u prvom setu pa izgubio priliku za naslov divider

Dvoboj je do ozljede bio iznimno atraktivan i dramatičan. Zverev je u prvom setu vodio s 4:2, ali je izgubio tri gema zaredom i kod 4:5 je spasio tri set lopte. Set je otišao do "tie-breaka" gdje je Nijemac poveo s 6:2, a Nadal spasio četiri set-lopte u nizu. Potom je Nadal potrošio još tri set-lopte, da bi Španjolac napokon iskoristio svoju sedmu loptu za set i poveo s 1:0.

I u drugom setu uslijedila je serija izgubljenih servisa, po četiri na svakoj strani, prije negoli je Nijemac teškom ozljedom odredio pobjednika.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider