Tenis
SPORTOVI
Tenis
Ne smiruje se bura

Poznati srpski stručnjak tvrdi: "Novakov otkaz Ivaniševiću najbolja je odluka. Goran voli fantazije"

Goran Ivanišević i Novak Đoković prekinuli su suradnju.

Novak Đoković i Goran Ivanišević (Foto: Afp/GOL.hr)

Proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević više nije trener Novaka Đokovića.

Nakon pet godina prekinuli su uspješnu suradnju, Đoković se od Hrvata oprostio emotivnom porukom na Instagramu, dok je Ivanišević objavio tek dva emotikona kao odgovor na njegovu objavu.

Kap koja je prelila čašu bio je poraz srpskog tenisača od Janika Sinnera u polufinalu Australian Opena, tvrde srpski mediji koji se detaljno bave iznenadnim raskidom suradnje.

O tome se oglasio i Radmilo Armenulić, bivši izbornik srpske Davis Cup reprezentacije, koji smatra da je to najbolja odluka za Đokovića.

"Presudili su rezultati. Novak je ustanovio da mu Ivanišević više ne može pokloniti pažnje koliko mu treba. Očigledno je da treninzi nisu bili aktivni, da je došlo do zasićenja. Mislim da je Novak donio dobru odluku, vidjet ćemo hoće li to biti uspješno, a moje ja mišljenje da hoće", rekao je za Kurir.

Armenulić tvrdi da Ivanišević ima nekoliko nedostataka:

"Goran je bio moj igrač, odlično ga poznajem. Voli fantazije, a to nije dobro za trenera. Posebno trenera koji vodi brigu o najboljem na svijetu. Uz to, nisam siguran da dobro zapaža detalje u teniskoj igri".

Za kraj, poznati srpski stručnjak tvrdi da bi Ivan Lendl bio najbolje rješenje za Đokovića.

"Mislim da bi Lendl bio idealan, on je ozbiljan čovjek, bio je ozbiljan igrač, plus bio bi maksimalno posvećen poslu. Unio bi sigurnost Novaku jer je i sam bio takav igrač", zaključio je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider