Tenis
SPORTOVI
Tenis
Prizor sve zgrozio

Oglasila se 16-godišnja tenisačica koju je otac uhvatio za stražnjicu i poljubio u usta

Oglasila se Sara Bejlek nakon incidenta na US Openu koji je sve zgrozio.

Sara Bejlek (Foto: Twitter/Tennis Break News/Screenshot)

Prije nekoliko dana 16-godišnja češka tenisačica Sara Bejlek pobjedom protiv Heather Watson sa 3-6, 6-4, 7-5 izborila je plasman u glavni ždrijeb US Opena, ali veliki uspjeh postao je viralan zbog snimke nevjerojatne proslave, koja se proširila društvenim mrežama.

Nakon pobjede Bejlek je potrčala u zagrljaj svome ocu, koji je nekoliko puta udario kćer po stražnjici pa je poljubio u usta. To je šokiralo korisnike društvenih mreža, i to s razlogom.

Nažalost, nije stalo na tome. Mlada tenisačica zagrlila je trenera, koji ju je također nekoliko puta udario po stražnjici.

gol expired Aktivan prijelazni rok u Premiershipu: Chelsea pokušava oteti Barceloninu zvijezdu, ten Hag cilja na svog ljubimca divider

Nedugo nakon toga oglasila se češka tenisačica i objasnila cijelu situaciju:

"Vidjela sam snimku, bila je to spontana reakcija cijelog tima. Veselili smo se, možda je to bilo nezgodno i nekima neugodno, ali već sam o tome razgovarala s timom i neće se ponoviti", rekla je Bejlek pa dodala:

"Tata mi je tata, uvijek će biti. Trenera znam otkad sam imala osam godina, on mi stavlja trake, masira me. Da se nešto slično dogodilo u Češkoj, nitko ne bi imao problema s tim, ali kako smo u Americi, svi to komentiraju", zaključila je mlada tenisačica.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider