Tenis
SPORTOVI
Tenis
Potpuni cirkus

Obitelj Novaka Đokovića najavila novi prosvjed, australske vlasti ne puštaju svećenika u hotel

Obitelj Novaka Đokovića najavila je nove prosvjede u Beogradu, a ispred hotela u Australiji nema kraja drami.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ne stišava se drama oko Novaka Đokovića koji trenutno boravi u imigrantskom hotelu u Melbournu gdje čeka ishod žalbe na odbijanje vize za ulazak u Australiju.

Ponovno se ispred hotela okupio veliki broj njegovih obožavatelja koje je u jednom trenutku morala smirivati policija, a njegova obitelj oglasila se javnim priopćenjem i najavila novi prosvjed u Beogradu, prenosi Nova.rs.

"Obitelj Novaka Đokovića poziva sve vjerne navijače i one koji podržavaju najboljeg tenisača na svijetu u delikatnoj situaciji u kojoj se našao uoči prvog Grand slam turnira u sezoni, Australian Opena, da se i danas, na Božić, okupe ispred gradske Skupštine u 15 sati. Najveći kršćanski praznik je prilika da se još više osjeti važnost zajedništva i iz Beograda u svijet pošalje slike ogromne podršku koju najbolji tenisač na svijetu ima u svojoj državi", stoji u priopćenju.

Inače, ispred hotela u Melbournu nalazi se i pravoslavni svećenik kojem su australske vlasti onemogućile posjet srpskom tenisaču, što je izazvalo zgražanje medija u Srbiji.

gol expired Đokovića zaštitio jedan od najvećih kritičara, javio se i Marin Čilić: "Nevjerojatno" divider

Podsjetimo, Đoković je u srijedu doputovao u Melbourne, ali nakon sedam sati provedenih na aerodromu nije dobio vizu za ulazak u zemlju, što je dovelo u pitanje i njegov nastup na Australian Openu.

Njegovi odvjetnici su uložili žalbu na odluku da mu se zabrani ulazak u Australiju unatoč medicinskom izuzeću, a postupak pred Federalnim sudom u Melbourneu odložen je za ponedjeljak.

gol expired Australija ne odustaje, ministrica poslala poruku Đokoviću: "Može otići kad god poželi" divider

Đokovićeva obitelj održala je u Beogradu tiskovnu konferenciju, a njegov brat Đorđe ocijenio je da to predstavlja "najveći sportsko-diplomatski skandal u povijesti".

Slučaj Novaka Đokovića

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider