Tenis
SPORTOVI
Tenis
srbi su već ludi...

Novi ispad Kyrgiosa prema Đokoviću: ''Evo što mislim o tebi i tvojoj majici''

Nick Kyrgios na ATP turniru u Washingtonu još se jednom dotaknuo Novaka Đokovića.

Nick Kyrgios (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Teniski neprijatelj broj 1 naših susjeda Srba već je neko vrijeme Nick Kyrgios. ''Zločesti dečko'' svjetskog tenisa među svojim brojnim ispadima čuva posebno mjesto za Novaka Đokovića, kojeg jednostavno ne voli.

To znaju dobro Đokovićevi navijači pa mu je jedan na ATP turniru u Washingtonu nakon meča dao da mu potpiše majicu. No na njoj je je velikim slovima bilo ispisano ime ''Novak''. Kyrgios je prvo počeo pisati preko toga, a onda je sve zajedno pošarao te navijaču rekao:

"Evo šta mislim o tebi i tvojoj majici!"

Sad bi mogao opet imati problema s Đokovićevim navijačima s kojima se Australac obožava svađati na društvenim mrežama. Na Wimbledonu ih je dodatno razjario otvoreno stavši na stranu Federera u finalu, a prije toga je nekoliko puta kritizirao najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića.

"Imam osjećaj da on ima bolesnu potrebu biti voljen. Želi biti kao Roger. Ima takvu želju da ga ljudi vole da ga jednostavno ne mogu da podnijeti. Taj način proslave slanjem srca poslije meča obično je dodvoravanje. On je nevjerojatan igrač, šampion ovog sporta, jedan od najvećih koje ćemo vidjeti. Pretpostavljam da će prestići i Rogera Federera, ali pričamo o nekome tko je zbog vrućine odustao od Australian Opena. Bez obzira koliko bude imao Grand Slamova, nikad neće biti najveći za mene. Igrali smo dva puta i pobijedio sam. Ako ne možeš mene pobijediti, nisi najveći svih vremena. Ako gledate koliko ja dnevno treniram, naspram njega, to je ništa", rekao je nedavno Kyrgios.

Glasnogovornica Zvezde postaje prava senzacija, a trener je na mukama Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) +6 Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider