Tenis
SPORTOVI
Tenis
postat će rekorder?

Novak Đoković stiže u Australiju? Ili se cijepio ili se događa veliki preokret

Čini se kako se završava saga o odlasku Novaka Đokvoića na Australian Open.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novak Đoković stiže u Australiju, najavili su srbijanski mediji navodeći kako je iz PR tima najboljeg svjetskog tenisača stigao pozitivan signal. Po istom izvoru, sve ide u tom smjeru po kojem će Đoković nastupiti na Australian Openu.

To bi trebao biti napokon kraj sapunice u kojoj su čvrsto u rovovima bili čelnici prvog Grand Slama sezone i australske vlasti s jedne strane, te Novak s druge strane. Đoković je odbijao izjasniti se o svom statusu po pitanju cijepljenja tvrdeći kako je to njegova privatna stvar.

Australske vlasti su više puta ponavljale kako će pravila vrijediti za sve te kako necijepljeni ne mogu ući u njihovu zemlju, dok su čelnici turnira tvrdili kako će moći nastupiti samo cijepljeni.

No čini se kako polako dolazi do preokreta u kojem će pobjedu, barem u ovom slučaju, odnijeti devetorostruki osvajač Australian Opena. Srbijanski mediji pišu kako će organizatori ipak popustiti.

Navodno je dogovorena neka vrsta medicinskog izuzeća za najbolje svjetske tenisače što bi značilo i veliki preokret u stavu dosad tvrdih australskih vlasti.

Što se tiče ATP Cupa koji se igra u Sydneyju od 1. siječnja, Đoković je otkazao nastup.

Australian Open počinje 17. siječnja i ako ga Đoković osvoji i deseti put u nizu postat će tenisač s najviše osvojenih Grand Slam turnira u povijesti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider