Tenis
SPORTOVI
Tenis
susjedi pohrlili glasati

Bizarna anketa Eurosporta kojoj se mnogi smiju: Đokoviću skoro milijun glasova, Federeru ''sića''

Prema mišljenju čitatelja Eurosporta, Novak Đoković je debelo veći tenisač od Rogera Federera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U anketi koju je proveo Eurosport na svojim službenim stranicama srbijanski tenisač Novak Đoković ponio je titulu najvećeg prvaka u Open Eri među tenisačima. Pobjedu je odnio ispred Rogera Federera i to, kako piše Eurosport, zastrašujuće nadmoćno.

Eurosport je napravio ždrijeb s osmoricom ponajboljih igrača Open Ere i u svakom duelu pozvao čitatelje da glasaju. U ždrijebu su se našli Boris Becker, Pete Sampras, John McEnroe, Bjorn Borg, Rafael Nadal, Roger Federer, Rod Laver i Novak Đoković.

gol expired Zarađuje milijune, a morao u vojsku: Dečki iz sobe od nervoze nisu mogli pričati s njim divider

Zanimljivo, nema Andrea Agassija, osvajača sva četiri Grand Slam turnira, no zato je tu Bjorn Borg, koji je u karijeri osvajao "samo" dva Grand Slama - Wimbledon i Roland Garros. No dobro, idemo dalje...

Đoković je na putu do finala i okršaja protiv Federera eliminirao Roda Lavera i Rafu Nadala, a onda je, prema pisanju Eurosporta, satro i osvajača 20 Grand Slam titula s čak 98

"Nakon završetka glasovanja Đoković je sakupio najveći dio od 900,289 glasova. Teniskim riječnikom, meč je završio 6-0, 6-1 za Đokovića", piše Eurosport, a pretpostavlja se kako se radi o čak 98 % glasova (!?).

gol expired Talijani oduševljeni Modrićevim pikanterijama iz svlačionice Reala: Dan kada su se zamalo potukli Ronaldo i Mourinho divider

Naravno, pretpostavlja se kako su za ovaj začuđujuće masovni odaziv čitatelja zaslužni naši susjedi koji su masovno pohrlili glasati za svog najboljeg sportaša u povijesti. Neki pak u raspravi na Twitteru tvrde kako se ovakve ankete lako mogu hakirati te kako su ove nevjerojatne brojke upravo dokaz tome.

Kako drukčije objasniti ovakvu razliku u rezultatu koja odudara mnogim drugim mjerilima popularnosti koja se pak najbolje nekad može vidjeti na samim turnirima.

Novak Đoković zaostaje tri osvojena Grand Slam turnira za Federerom, 24 osvojena turnira, 28 tjedana na vrhu ATP ljestvice... No Đoković još uvijek ima priliku potući Fedexove rekorde.

gol expired Pokrenuo teorije zavjere: Probudio se iz kome pa progovorio tečni francuski, a onda umislio da je poznati glumac divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider