Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"cristiano bio na rubu suza"

Talijani oduševljeni Modrićevim pikanterijama iz svlačionice Reala: Dan kada su se zamalo potukli Ronaldo i Mourinho

Luka Modrić u svojoj je autobiografiji 'Moja igra' otkrio jako puno zanimljivih anegdota iz svoje bogate karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Autobiografija Luke Modrića "Moja igra" ugledala je svjetlo dana u Italiji. Tamošnji mediji oduševljeni su anegdotama i pikanterijama iz svlačionice Real Madrida, pogotovo kada su Cristiano Ronaldo, aktualni nogometaš Juventusa, i karizmatični trener Jose Mourinho u pitanju.

Modrić je u jednom dijelu knjige detaljno opisao najnapetiji trenutak između njih dvojice, koji je morao biti prekinut od strane suigrača kako zaista ne bi došlo do fizičkog obračuna.

gol expired Pokrenuo teorije zavjere: Probudio se iz kome pa progovorio tečni francuski, a onda umislio da je poznati glumac divider

"Bio sam iznenađen Mourinhovom ljutitom reakcijom. Vodili smo 2:0 u Kupu kralja, ali Cristiano Ronaldo nije vršio pritisak na suparničke stopere. Vidio sam da je Mourinho bijesan, a svađa između njih dvojice počela je još za vrijeme prvog poluvremena. U poluvremenu sam u svlačionici vidio očajnog Cristiana Ronalda, na rubu suza. Rekao mi je 'dajem sve od sebe, a on me samo kritizira'. Nedugo nakon toga u svlačionicu je ušao Mourinho i okomio se na portugalskog napadača. Tenzije su bile tako visoke da su suigrači morali reagirati i spriječiti pravu tučnjavu", otkrio je hrvatski kapetan Luka Modrić.

Totti je Modrićev idol

Veznjak Real Madrida u knjizi je otkrio i da je kao mali bio navijač Milana, no da je njegov idol bio legendarni nogometaš Rome Francesco Totti.

"Ovdje sam ja sa svojim idolom", napisao je Modrić i priložio fotografiju sebe s talijanskim nogometašem.

gol expired Bivši igrač ManUtd-a prepričao mitski okršaj Fergusona i Beckhama: ''Morali smo reagirati da spriječimo sukob'' divider

U četvrtfinalu Lige prvaka 2018. godine Real Madrid je u prvoj utakmici slavio u Torinu kod Juventusa 3:0, a domaći navijači su tom prilikom ustali na noge i zapljeskali Cristianu Ronaldu, strijelcu dva pogotka.

"Ustali su i zapljeskali jer su znali da će im za tri mjeseca doći Cristiano", otkrio je Modrić.

O kontroverznom jedanaestercu protiv Juventusa

U uzvratu u Madridu Juventus je dvama pogocima Marija Mandžukića i jednim Matuidija poveo 3:0 u 61. minuti i bio je na pragu nestvarnog preokreta protiv dvostrukog uzastopnog prvaka Europe. No, u sudačkoj nadoknadi uslijedio je kazneni udarac za Real koji je Ronaldo pretvorio u pogodak i prolaz Reala u polufinale.

gol expired Posljednji čovjek koji je pobijedio Tysona ima potpuno drugačiji život: ''To je veća borba od one o kojoj govorite'' divider

Nogometaši Juventusa, naročito vratar Gianluigi Buffon, poludjeli su zbog takve odluke, za koju hrvatski kapetan smatra da je bila ispravna.

"Istina je da je jedanaesterac bio čist kao suza. Bilo mi je žao vidjeti Buffona da onako reagira."

Real je nakon toga osvojio Ligu prvaka i treću godinu zaredom...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider