Tenis
SPORTOVI
Tenis
obećao pomoć svim zaraženima

Ponovno se oglasio Novak Đoković: "Ne mogu izraziti koliko mi je žao. Prerano smo krenuli..."

Novak Đoković iskreno je priznao da su prerano krenuli su sve, te da mu je jako žao svih.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novak Đoković ponovno se oglasio nakon što je u popodnevnim satima stigao njegov pozitivan nalaz na COVID-19. Nole je naglasio da mu je iskreno žao i da će pomoći svima kojima je pomoć potrebna u borbi protiv virusa. 

"Zdravo svima, vratili smo se u Beograd gjde sam bio pozitivan na testu za Covid-19 kao i Jelena. Djeca su bila negativna. Bit ćemo u samoizolaciji u narednih 14 dana i ponoviti testove za pet dana", napisao je Đoković pa se ispričao svima.

gol expired Talijani prenose da je Mario Mandžukić na pragu povratka u Serie A: Hrvatski tandem u Milanu? divider

"Duboko se izvinjavam jer je naš turnir izazvao nemir. Sve što smo ostali organizatori i ja radili proteklog mjeseca, radili smo čistog srca i najboljih namera. Vjerovali smo da turnir prati sve predviđene zdravstvene protokole naše regije kako bismo konačno okupili ljude iz filantropskih razloga. Nismo bili u pravu, bilo je prerano za ovako nešto. Ne mogu vam izraziti koliko mi je žao zbog ovoga što se dogodilo i svakog slučaja infekcije koronom", napisao je Novak.

"Ako ste bili na Adria Touru ili bili bliski sa bilo kojim sudionikom, molim vas testirajte se i koristite socijalnu distancu. Za one iz Beograda i Zadra, djelit ćemo zdravstvene resurse u skoroj budućnosti. Ostatak turnira je otkazan i ostajemo fokusirani na onima koji su inficirani koronom. Molim se za svačiji potpun oporavak."

gol expired Đokovića "peglaju" sa svih strana, tenisači traže ostavku: "Radi sve za nagradu idiota godine" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider