Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlazak iz katara neminovan?

Talijani prenose da je Mario Mandžukić na pragu povratka u Serie A: Hrvatski tandem u Milanu?

Mario Mandžukić mogao bi se nakon manje od godine dana izbivanja vratiti u talijansku Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić (34) korak je do povratka u Serie A, prenose talijanski mediji.

Mandžukić je trenutačno član katarskog kluba Al-Duhail s kojim ima ugovor do lipnja 2021. godine, no sve se glasnije spominje kako bi ovoga ljeta mogao napustiti klub.

gol expired Nakon komične reakcije na vijest o manjem kavezu, Cormier otkrio kompletnu taktiku za trilogiju protiv Miočića divider

Veliki interes za njegove usluge pokazali su turski velikani Fenerbahče i Galatasaray, međutim mediji navode kako se na horizintu pojavila i Italija.

Hrvatski napadač je četiri godine nosio dres Juventusa i na 'čizmi' su dobro upoznati s njegovim kvalitetama. U redovima torinske Stare dame je upisao 162 nastupa i postigao 44 gola osvojivši osam trofeja pri čemu četiri 'scudetta'.

Navodno, ga želi Milan u čijim bi se redovima moglo otvoriti mjesto odlaskom Zlatana Ibrahimovića. Rossoneri su zvali Mandžukića i prije njegova odlaska u Katar.

gol expired Juventus i Barcelona dogovorili prvi od vjerojatno dva velika transfera: Kataloncima 80 milijuna eura divider

Kada bi se dogodio taj transfer, Mandžukić bi zaigrao u napadačkom tandemu s Antom Rebićem, koji je ozljedom Zlatana Ibrahimovića postao prva napadačka opcija Milana. 

Mandžukić se nakon osvojenog srebra na svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. oprostio od hrvatske reprezentacije. U dresu Vatrenih sakupio je 89 nastupa i postigao 33 gola.

gol expired Đokovića "peglaju" sa svih strana, tenisači traže ostavku: "Radi sve za nagradu idiota godine" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider