Tenis
SPORTOVI
Tenis
Na liturgiji u Beogradu

VIDEO Đoković se ne boji koronavirusa, primio pričest iz iste žlice kao i stotine vjernika

Novak Đoković trenutno slobodno vrijeme provodi u Srbiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok traje završnica prvog Grand slam turnira u sezoni Australian Opena u Melbourneu, Novak Đoković trenutno se odmara u Srbiji.

Tako je viđen na liturgiji u Beogradu, na kojoj se pričestio s nekoliko stotina ljudi, a pričest je primio iz iste žlice kao i svi ostali.

Snimku na kojoj se može vidjeti Đoković objavio je episkop Stefan Šarić na svojem profilu na Instagramu, a kao što se može vidjeti, Đokoviću je pričest dao patrijarh Porfirije.

Nažalost, to se događa u vrijeme dok globalna pandemija koronavirusa dostiže rekordne brojke diljem Europe, a u Srbiji je u posljednja 24 sata potvrđeno više od 17 tisuća novih slučajeva.

gol expired Nadal prošao u finale Australian Opena, može ugroziti veliki rekord Novaka Đokovića divider

Podsjetimo, prije nekoliko dana oglasio se Igor Četojević, koji je promijenio prehranu Novaka Đokovića i dodao da srpski tenisač nije protiv cijepljenja, ali da se ne želi cijepiti jer bi to moglo uništiti njegovu karijeru.

"Zna da postoji mogućnost da naškodi svome zdravlju, njegova karijera bi bila u opasnosti da se cijepio. Sve više cijepljenih ljudi ima probleme, redovno ih susrećem u svojoj ordinaciji", rekao je Četojević pa zaključio:

"Sloboda izbora. Nitko vam ne smije zavrnuti ruku kako biste bili zdravi i sretni, a za to se Đoković zalaže."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider