Tenis
SPORTOVI
Tenis
Samo naprijed momci!

Mektić i Pavić oduševljeni, samo nebo im je granica nakon osvajanja Wimbledona: "Svi smo rasli s Goranom..."

Marcel Granollers-Pujol i Horacio Zeballos morat će pričekati neku novu prigodu za svoj prvi Grand Slam.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nikola Mektić i Mate Pavić nastavljaju ispisivati čudesnu tenisku priču koja u ovom trenutku izgleda tako kao da joj je samo nebo granica.

Sjajni hrvatski par ove subote je osvojio Wimbledon što im je bio čak osmi naslov ove sezone. Njihova suradnja ispala je fantastična stvar, jer su u 2021. godini 10 puta došli do finala na turnirima, od čega su u osam navrata i trijumfirali.

Naravno, najveću težinu od svih ima baš ovaj Wimbledon, jer ipak se radi o najprestižnijem svjetskom turniru.

"Vrlo je poseban, ovo je daleko najbolji turnir na svijetu. Mi smo svi rasli s Goranom Ivaniševićem, prošlo je 20 godina otkako je on osvojio Wimbledon. Sad smo mi i mi to napravili. Radi se o konkurenciji parova, ali i dalje je to Wimbledon, super sretni smo", sumirao je svoje dojmove Pavić.

Mektić je bio još slikovitiji:

"Onaj trenutak kad je loptica pala pokraj linije u posljednjem poenu bio mi je najsretniji u životu. Bio je ovo nevjerojatan meč, a posljednja naša tri meča, četvrtfinale, polufinale i ovo finale su vjerojatno i tri naša najbolja meča uopće."

Došli su u Wimbledon kao prvi nositelji, opravdali tu ulogu i uzeli trofej u All England Clubu. Da jedna mala država poput Hrvatske ima najbolji par na svijetu, to je fantastična stvar.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider