Tenis
SPORTOVI
Tenis
"koliko glupi moraju biti?"

Kyrgios likuje nakon pozitivnog testa Đokovića: "Ovo nadmašuje sve moje gluposti"

Nick Kyrgios dočekao je na volej vijest da je Novak Đoković pozitivan na koronavirus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zločesti dečko svjetskog tenisa Nick Kyrgios likuje nakon što se brzinom munje proširila vijest da je prvi igrač svijeta Novak Đoković pozitivan na koronavirus. Kako drugačije protumačiti njegove tri (zasada) reakcije na društvenim mrežama.

Prvo je podijelio vijest sa Sky Sportsa uz komentar "oh boy", što se u pravilu ne koristi kada je netko ozbiljno zabrinut za nekoga. Točnije, u engleskom se jeziku koristi najčešće kao izraz oduševljenja i sreće, no ponekad i kao izraz uznemirenosti, rezignacije ili frustracije. Nekako sumnjamo da je ova druga varijanta kada je Kyrgios u pitanju...

gol expired Novak Đoković i njegova supruga zaraženi koronavirusom! divider

Nedugo nakon toga podijelio je video Twitter korisnika Janosika Garcije, koji je objavio već viralni video iz Beograda gdje se sudionici Adria Toura jako dobro i prisno zabavljaju u noćnom klubu. Uz video Kyrgios je jasno poručio.

"Moje molitve idu prema igračima zaraženim koronavirusom. Nemojte me više prozivati za bilo što što napravim a smatra se neodgovornim ili glupim. Ovo je nadmašilo sve."

U posljednjem tvitu Kyrgios je ponovno podijelio tvit videa sa "žurke" u Beogradu, koji je objavila korisnica Melanie Maizels. Njezin komentar na video bio je: "Koliko iskreno svi oni mogu biti glupi?"

gol expired Đoković se oglasio nakon pozitivnog testa: "Sve smo radili čista srca. Izuzetno mi je žao" divider

Vjerojatno je i to sm Kyrgios htio napisati, ali se poslužio ovim načinom da "kaže" što misli.

Podsjetimo, ranije u tijeku današnjeg dana iz Beograda je odjeknula vijest da su Novak Đoković i njegova supruga Jelena pozitivni na koronavirus. Prvi zaraženi iz Zadra bio je Grigor Dimitrov, a nakon njega pozitivni testovi bili su još za Bornu Ćorića i dvojicu kondicijskih trenera.

Pozitivan je i Viktor Troicki, koji je igrao u Beogradu tjedan dana ranije i bio prisutan na zabavama koje se mogu vidjeti ispod teksta. Za očekivati je da ćemo imati još pozitivnih testova bilo iz Beograda ili Zadra....

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider