Tenis
SPORTOVI
Tenis
''nikad to nisam vidio''

Vrijeme je za gablec: Nazvali je varalicom, a sad je izvadila vilicu i ručala usred meča. Sudac u šoku

Laura Siegmund jedna je od priča ovogodišnjeg Roland Garrosa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemačka tenisačica Laura Siegmund jedna je od onih mnogobrojnih senzacija ovogodišnjeg Roland Garrosa. Djevojka koja je na putu do četvrtfinala, kao 66. na svijetu, izbacila i našu Petru Martić, u ponedjeljak je drugi puta ove godine u Parizu šokirala tenisku javnost.

Podsjetimo, najprije je u 1. kolu napravila nevjerojatan preokret protiv Kristine Mladenović u meču nakon kojeg su je proglasili varalicom. Često nestabilna Mladenović vodila je 5:1 u prvom setu, no na kraju je izgubila od Njemice 7:5, 6:3. No prilikom jednog poena loptica joj je dva puta udarila u tlo, što sutkinja nije vidjela, a ona to nije htjela sama priznati.

U meču osmine finala Siegmund je opet došla u fokus medija ne samo zbog plasmana karijere nakon pobjede protiv Paule Badose 7:5, 6:2. Dok se njezinoj protivnici ukazivala pomoć, ona je iz svoje torbe izvadila ne samo bananu i čokoladicu, kao što je to uobičajeno, već i cijeli ručak.

gol expired UFC nakon debakla moli za pomoć Stipu Miočića: Dogovara se spektakl kojem se nismo nadali ovako rano divider

Kad je sudac John Blom vidio da jede vilicom, prema vlastitom priznanju, nije mogao vjerovati jer se s takvim nečim nikad nije susreo.

''Imala sam problema sa želucem i nisam mogla ništa jesti uoči meča'', rekla je nakon pobjede Njemica kad su je pitali za scenu koja se ne viđa na Grand Slam turnirima.

Iako su mnogi tvrdili da je naručila kinesku hranu na Roland Garrosu, ona je to demantirala.

''Zamolila sam svog fizioterapeuta da mi donese nešto s ugljikohidratima. Rižu ili krumpir, svejedno. Vjerojatno je čudno izgledalo kako jedem tako s vilicom, ali bolje nego da imam nizak šećer'', objasnila je za BBC Njemica.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider