Tenis
SPORTOVI
Tenis
op, op, op

Srpski navijači zaustavili promet u Australiji te narodnom muzikom i plesom izvukli Đokovića iz karantene

Navijači Novaka Đokovića zaustavili su promet u australskom gradu Adelaideu kako bi zaplesali uz narodnu muziku ispod balkona Novaka Đokovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Melbourneu se od 8. do 21. veljače održava prvi Grand Slam turnir sezone Australian Open, na kojem će nastupiti najbolji tenisači i tenisačice svijeta u ovome trenutku. Odnosno barem oni koji su pristali provesti dva tjedna u hotelskoj sobi po dolasku u Australiju, koliko traje karantena za svakog igrača i njegov stručni tim.

Jedan od njih je i Novak Đoković, koji se nalazi u jednom od hotela u Adelaideu te s nestrpljenjem čeka početak svoga omiljenog Grand Slam turnira. Kao pripremu za Australian Open odigrat će ATP Cup, za koji mora biti u spomenutoj karanteni. 

Njemu već posljednja tri dana društvo prave srpski navijači koji se okupljaju ispred njegova hotela i narodnom muzikom izmamljuju ga na balkon sobe.

gol expired Opet šok na rukometnom SP-u: Odluka koja je iznenadila cijelu dvoranu, iza svega stoji bizaran sustav divider

U nekoliko videa u nastavku možemo vidjeti 10-ak njegovih vjernih obožavatelja kako glasno puštaju muziku i pritom izvode tradicionalni ples. U jednom od videa i sam se Đoković priključio plesanju sa svog balkona.

Prije nekoliko dana dvojica mladih fanova došla su na ideju da zaigraju tenis ispod njegova balkona, što je Đoković s velikom pažnjom i gledao.

Njemu, za razliku od mnogih drugih tenisača koji su u karanteni, nijedan dan nije dosadno s ovakvim obožavateljima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider