Tenis
SPORTOVI
Tenis
drama u pet setova

Plakao zajedno sa suprugom sat i pol na parkiralištu nakon preokreta i poraza od Čilića

Otkriven zanimljiv detalj s početka kalendarske godine, a vezan je za našeg ponajboljeg tenisača Marina Čilića.

Fernando Verdasco nakon poraza od Čilića (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ljevoruki španjolski tenisač Fernando Verdasco (35) ušao je u poznije igračke godine, no poput Rogera Federera, Rafaela Nadala i još nekoliko igrača stare garde još uvijek može jako ugodno iznenaditi svojom igrom. To je napravio i danas na Wimbledonu kada je nadoknadio 0:2 u setovima protiv domaće uzdanice Kylea Edmunda i slavio s 3:2 u setovima.

Ono što je on napravio Edmundu danas, slično je njemu prije šest mjeseci napravio naš Marin Čilić na prvom Grand Slam turniru sezone - Australian Openu. Verdasco je vodio 2:0 u setovima, a onda je Čila slavio u iduća tri rezultatom 6:1, 7:6(8), 6:3, te pritom spasio dvije meč-lopte.

Fernanda Verdasca je taj poraz jako pogodio, a koliko točno otkrila je bivša tenisačica, senzacionalna pobjednica Wimbledona, a danas stručna sukomentatorica za BBC.

"Verdasco je zajedno sa suprugom sjeo na pod parkirališta i plakao sat i pol nakon što je propustio meč-loptu protiv Marina Čilića. Izgubio je u pet setova", otkrila je Francuskinja.

Ovoga puta mu se vratila i to na podlozi na kojoj nije poznat kao vrhunski tenisač. Najbolji rezultat ostvario je 2013. godine kada je igrao u četvrtfinalu. U posljednja tri nastupa zaustavljen je u 1. kolu, a danas se pobjedom plasirao u 3., gdje ga čeka talijan Thomas Fabbiano.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider