Tenis
SPORTOVI
Tenis
pogledajte intervju

Mektić nakon uspjeha karijere otkrio koji je Hrvat za njega najbolji tenisač svijeta

Mektić se vratio u Zagreb nakon uspjeha karijere.

Pobjednik ATP Finala u parovima Nikola Mektić stigao je u ponedjeljak večernjim letom u Zagreb, a već u utorak dao je veliki intervju u Dnevniku Nove TV.

Nikola Mektić i Nizozemac Wesley Koolhof osvojili su u nedjelju ATP Finale u Londonu nakon što su u završnom susretu sezone pobijedili Austrijanca Juergena Melzera i Francuza Edouarda Roger-Vasselina sa 6:2, 3:6, 10:5. Mektić i Koolhof nisu mogli poželjeti ljepši međusobni rastanak. Jednogodišnju suradnju okončali su trijumfom na Mastersu u Londonu.

gol expired Neviđeno: Bivši Lokos zabio Juventusu i bocnuo Ronalda, Portugalac mu uzvratio divider

Ujedno, Mektić je ovom pobjedom postao prvi Hrvat s titulom na završnici ATP sezone, a najbliže naslovu do sada je bio Ivan Dodig koji je prije šest godina u finalu s Marcelom Melom izgubio od Boba i Mike Bryana.

''U London smo stigli bez zajedničkog naslova, ali iz Londona nismo otišli praznih ruku. Bilo je jako emotivno, od početka do kraja. Nevjerojatan osjećaj i jako sam ponosan na ovo partnerstvo'', rekao je Mektić u Dnevniku Nove TV pa otkrio što će dalje u budućnosti.

gol expired Luka Modrić pred talijanskim novinarima otkrio gdje želi završiti karijeru divider

''Cijeli turnir je bio emotivan. Na početku turnira rekao sam Koolhofu da prekidamo suradnju, dobio sam poziv kojeg nisam mogao odbiti, pozvao me Mate Pavić, razmišljao sam jedan dan i odlučio sam da taj poziv ne mogu odbiti'', rekao je Mektić koji u idućoj sezoni po nove trofeje ide u paru s Pavićem.

''Za mene je Pavić najbolji tenisač svijeta u parovima, a i sa te strane nisam mogao odbiti taj poziv. Nije ni tajna da smo mi jako dobri prijatelji'', rekao je Mektić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider