Tenis
SPORTOVI
Tenis
ostali donna i marin

Martić i Ćorić završili svoj nastup u Rimu: Petri tri gema, Borna predao

Petra Martić i Borna Ćorić završili su svoj nastup na vrlo jakom WTA odnosno ATP turniru u Rimu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska tenisačica Petra Martić nije se uspjela plasirati u 3. kolo WTA turnira u Rimu, bolja od nje je bila četvrta igračica svijeta i braniteljica naslova Ukrajinka Elina Svitolina sa 6-1, 6-2 za samo sat vremena igre.

Bio je ovo četvrti dvoboj Martić i Svitoline i treća pobjeda ukrajinske igračice.

Martić je bila ravnopravna samo na početku dvoboja, no nije uspjela iskoristiti niti jednu od dvije "break-lopte" koje je izborila u prvoj i trećoj igri susreta. Usto je u međuvremenu izgubila i igru na svoj početni udarac, a takav početak ju je čini se prilično demoralizirao pa do kraja dvoboja nije uspjela pružiti jači otpor Svitolinoj.

Ispadanjem Martić, u glavnom ždrijebu turnira tenisačica u Rimu od hrvatskih predstavnica ostala je još Donna Vekić, koja će za suparnicu imati Amerikanku Madison Keys.

Ranije u utorak Borna Ćorić je predao je susret 1. kola na ATP turniru iz serije "masters 1000" u Rimu Grku Stefanosu Tsitsipasu nakon samo 20-ak minuta igre zbog bolova u vratu pri vodstvu grčkog igrača od 4-1. U Rimu je hrvatski muški tenis tako ostao samo na Marinu Čiliću koji će kasnije u utorak u susretu 2. kola igrati protiv Amerikanca Ryana Harrisona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider