Tenis
SPORTOVI
Tenis
"spremio sam ga da bude u formi"

Mrnja i Nole odlično raspoloženi uoči Adria Toura: "Marin me pošteno izvozao po terenu"

Marin Čilić i Novak Đoković odradili su trening u jutarnjim satima subote i dobro se zagrijali za mečeve koji ih očekuju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu ujutro u Zadru su zajedno trenirali hrvatski osvajač Grand Slam turnira Marin Čilić i prvi reket svijeta Novak Đoković.

Na teniskim terenima Falkensteiner resorta Punta Skala odradili su posljednji trening uoči početka mečeva u sklopu drugog izdanja Adria Toura čiji je inicijator i organizator Novak Đoković.

 

"Lijepo smo se zagrijali, Marin me pošteno izvozao po terenu. Bio je zaista odličan domaćin, a sada nas čekaju mečevi", kazao je veselo Novak Đoković nakon treninga.

gol expired Italija je u šoku i moli za bivšeg pilota Formule 1: "Ne Alex, ne! Cijela zemlja je uz tebe" divider

Marin je kroz smijeh dodao:

"Dobro sam spremio Noleta za nadolazeće mečeve kako bi bio u vrhunskoj formi. Uskoro krećemo na mečeve i pozivamo sve da dođu i podrže nas."

Na startu turnira Borna Ćorić je pomeo Grigora Dimitrova s dva puta po 4-1. Od 21 sat ga očekuje meč protiv Novača Đokovića, dok će Čilić u 17 sati na teren protiv Rusa Rubleva, a potom od 22 sata ga očekuje okršaj protiv Alexandera Zvereva. 

Curtis Blaydes udara Volkova Curtis Blaydes razbio Volkova i potvrdio da je prvi u redu nakon Ngannoua za borbu protiv Miočića divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider